Χειροποίητα Περσικά Χαλιά Ο ΦΑΡΟΣ στην Αθήνα

 

 
Στο ταπητοκαθαριστήριο Ο ΦΑΡΟΣ, με έδρα την Αθήνα, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά όλα των ειδών τα χειροποίητα χαλιά και τι χρειάζονται για να καθαριστούν τέλεια, αλλά και να αποθηκευτούν έτσι ώστε να τα απολαμβάνετε για πολύ καιρό και να τα έχετε σαν καινούρια.

Δεν είναι μόνο η πολύχρονη εμπειρία μας και η βαθιά γνώση του αντικειμένου που διαθέτουμε. Ο βασικός λόγος είναι το μεράκι που έχουμε για τη δουλειά μας, κάτι που μας βοηθάει να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας με ποιοτική και σε λογικά οικονομικά πλαίσια εργασία.

Το ταπητοκαθαριστήριο Ο ΦΑΡΟΣ, στην Αθήνα, διαθέτει και τον κατάλληλο εξοπλισμό, που είναι το… μυστικό μας όπλο για την υψηλού επιπέδου δουλειά που κάνουμε. Τα χειροποίητα χαλιά καθαρίζονται με ειδικό μηχάνημα, το οποίο δεν φθείρει το χαλί σας, διατηρώντας αναλλοίωτη τη σύνθεσή του, όπως όταν το πρωτοπήρατε.

Πολύ σημαντικό στοιχείο στη δουλειά μας είναι και το ειδικό τίναγμα που κάνουμε στα χειροποίητα χαλιά, ώστε να στεγνώνουν όπως πρέπει για να μην κρατάνε καθόλου υγρασία, πριν αποθηκευτούν.

Παράλληλα στο ταπητοκαθαριστήριο Φάρος αναλαμβάνουμε και πάσης φύσεως επισκευές χαλιών όπως ρέλιασμα, μαντάρισμα και κρόσσια χειρός.